مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش موتور سیکلت

با سلام. اگر ما برای موتور سیکلت وکالت فروش بلا عزل بدهیم و خریدار فک پلاک نکند در صورت ارتکاب جرم با این وسیله نقلیه ما مسئول هستیم یا وکیل؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است که برای شما نیز مشکلاتی به وجود بیاد بهتر است از خریدار بخواهید تا تعویض پلاک انجام بده و اگر تعویض پلاک ممکن نیست حداقل مبایعه نامه نیز بین خود تنظیم کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطمئنا کسی که جرم را مرتکب می شود مسئولیت کیفری دارد اما برای شما مشکلات عدیده‌ای ممکن است به وجود بیاورد.