مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش موتور سیکلت

سلام من میخواهم به یکی وکالت فروش بدم بدون مدت ایا با وکالت من میتونه به شخص دیگری وکالت فروش مدت دار بدهد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر در وکالتنامه ای که شما می دهید حق توکیل به غیر را داشته باشدبله.بهتر است اگر وکالت می دهید مدت کوتاه باشد واز همه بهتر انست که خود حضورا با خریدار جهت تعویض پلاک اقدام تا دچار عواقب بعدی احتمالی نشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بدون مدت باشد میتواند
مدت تعیین کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در وکالت نامه حق توکیل به غیر درج شود می تواند به غیر وکالت فروش بدهد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در وکالت نامه حق توکیل به غیر درج شود می تواند به غیر وکالت فروش بدهد