مشاوره حقوقی رایگان - سند بنام برادر

سلام
بدلیل اینکه نباید سند ملک بنام ام باشد مجبورم سند مسکونی ام را بنام برادرم بزنم چگونه قرارداد بنویسیم یا وثیقه بگیرم که دادگاه پسند باشد و بعدا نیاز به فروش ملک ام داشتم برادر یا وراث اش دبه نکنند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بعد از تنظیم سند به نام برادرتان مبایعه نامه تنظیم کنید و مجدد از برادرتون بخرید و وکالت‌نامه نیز از برادرتون بگیرید و در قسمت توضیحات مبایعه همه موارد در خصوص پرداخت ثمن و... رو توضیح دهید.