مشاوره حقوقی رایگان - سند بنام ثالث

سلام
بدلیل اینکه نباید هیچگونه سندی یا دارایی بنامم باشد مجبورم سند مسکونی ام را بنام برادرم بزنم چگونه قرارداد بنویسیم یا وثیقه بگیرم که دادگاه پسند باشد و بعدها که نیاز به فروش ملک ام داشتم برادر یا وراث اش دبه نکنند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر میخواهید به صورت صوری به برادرتان انتقال دهید باید مبایعه نامه داشته باشید اما توجه به اینکه نکته داشته باشید اگر به قصد فرار از دبن باشد این معامله در صورت اثبات باطل است

یک وکیل

سلام ملک را که بفروش رساندید بعد با وکیل راهنمایی بگیرید زمان همان قرارداد اقاله نامه هم تنظیم کنند براتون .

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

شما قبل از حکم قطعی میخواهید سند بزنید یا بعد از ان؟هر کدوم مسائل حقوقی خودشو دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بعد تنظیم سند رسمی از برادرتان وکالت بگیرید و قرارداد عادی نیز بین خود تنظیم کنید.
با بعد از تنظیم سند اقاله نامه بین خود تنظیم کنید و از برادرتان وکالت بگیرید و اقرار نامه رسمی بگیرید که بعد ادعایی نداشته باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانید اقدام انتقال ماید و در همانجا از ایشان سوال نامه دریافت کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

اقاله نامه بین خود وبرادرتان تنظیم کنیدوهمچنین اقرارنامه رسمی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قرارداد مناسب یا اقرارنامه بین خود تنظیم کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توافقنامه بانضمام اقرارنامه واخذ وکالت اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد تنظیم سند رسمی از برادرتان وکالت بگیرید و قرارداد عادی نیز بین خود تنظیم کنید. و بعد یک وکالت فروش و اقرار نامه تنظیم کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود هدف شما چیست؟ انتقال مالکیت انجام می‌شود که

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ضمن قرارداد اقرارنامه در این خصوص تنظیم نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ضمن قرارداد از ایشان نیز اقرارنامه اخذ نمایید