مشاوره حقوقی رایگان - عدم توانایی در تنظیم سند و پایان کار

آپارتمانی ساخته ایم و یک واحد را فروخته ایم و آخر تیر ماه سال 1401 را برای تاریخ تنظیم سند انتخاب کرده ایم ولی به دلیل مشکلات شهرداری پایان کار طول کشیده آیا خریدار می تواند درخواست خسارت کند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد خسارت تاخیر قید شده باشد می تواند طبق قرارداد خسارت تاخیر را مطالبه کند.
اگر در قرارداد قید نشده باشد می تواند طبق نظر کارشناس دادخواست مطالبه خسارت بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به شرایط قرارداد فی مابین دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خریدار می تواند مطابق قرارداد عمل کند حتماً اقدامات لازم را انجام دهید