مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک

با سلام بنده یه مدت در شهر خودم نبودم
پس از برگشت فروشنده ملک که از بستگان من هست درب ورودی آپارتمان چند طبقه رو قفل کرده و اجازه ورود نمی‌ده بنده سند تک برگ از دادگاه دارم با کلانتری هم تماس میگیرم نسبت به رفع مزاحمت و جلب متهم اقدام نمیکنه میگن باید بری دادگاه حکم بگیری ، چرا متهم رو بازداشت نمیکنن چرا
به سند ملک توجهی نمیکنن چرا رفع مزاحمت نمیکنن بنده برم دادگاه شکایت کنم چند ماه طول می‌کشه آیا مستحق آواره شدن هستم ??? کلانتری مگه وظیفه نظم در شهر رو نداره وقتی سند مالکیت داری چرا هیچ اقدامی نمیکنن ممنون میشم راهنمایی کنید؟؟؟؟؟