مشاوره حقوقی رایگان - تصرف املاک

با عرض سلام من پدربزرگم پنجاه سال پیش چند قطعه زمین بصورت معامله با گاو و گوسفند دریافت کرده است بعد آن ها به پسرش اهدا میکند که پدر بنده میباشد حال پدرمم فوت کرده است بعد پنجاه سال یکی برگه بدست آمده که چند نفری امضا کرده اند که به پدربزگم تحویل داده شده است حال میگوید که باید بدونم چرا رایگان پدربزرگت زمین گرفته است زمین ها مال پدربزرگان ما میباشند بعد پنجاه سال که همه چی هم به اسم پدرم است حال چاره چیست

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام ادعای مالکیت به هرصورت باید با دلیل ومدرک محکمه پسندثابت شود اکنون شمامتصرف زمین می باشید ادعای طرف مقابل باید اثبات شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت طرح دعوا باید دفاع مناسب آماده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. باید مستندات و مدارک بررسی بشود تا راهکار مناسب ارائه بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت طرح دعوا باید دفاع مناسب آماده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت طرح دعوا باید دفاع مناسب آماده کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت طرح دعوا از طرف ایشان اولا ادعایشان را باید خودشان ثابت کنند دوما دفاع مناسب ارائه دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل پیش بینی نیست احتمالا در سایت های شرط بندی شرکت کرده باشید