مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول به حساب مسدود شده

من بوسیله یکی از دوستانم برای یک حساب بانکی در ترکیه پول واریز کردم.حساب گیرنده پول مسدود است و اصلا پول وارد حساب گیرنده نشده است.پول در بانک گیرنده است.گیرنده پول پرینت حساب دارد که پول بحساب وارد نشده.من چطور پولم را پس بگیرم.لطفا جواب را به این شماره ارسال کنید.متشکرم

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ مسدود بودن حساب فقط مانع برداشت از حساب است و مانع واریزی نیست با مدارک و ادله خود به شعبه مربوط مراجعه کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه همکاری نمی‌کنند میتوانید دادخواست دهید