مشاوره حقوقی رایگان - ریختن پول به حساب مسدود

سلام من مبلغ 800هزارتومن به حساب شخصی ریختم بعدمتوجه شدم حسابش مسدودشده واجاره برداشت نداره من چطورمیتونم پولمو پس بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌توانید مگر اشتباه شده باشد که باید دادخواست دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

صرفا باید دادخواست حقوقی مطالبه وجه طرح نمایید.از طریق بانک به نتیجه ای نخواهید رسید.