مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین قولنامه ای

با سلام
بنده از کارفرمام مبلغی طلب دارم که ایشان پرداخت نمیکنن پس از شکایت در اداره کار و گرفتن حکم قطعی ایشان محکوم ب پرداخت مبلغی شده اند ایا در مرحله اجرای احکام بنده میتوانم حکم توقیف ماشینی که قولنامه ای خریداری کرده اند و من پلاکش رو دارم بگیرم؟ و اینکه داشتم کپی قولنامه ای که در بنگاه نوشته شده ایا لازم هست؟
(چون کلاهبردار هستن، هیچ مال و اموالی به نام خودشان ندارند فقط همین ماشین هست که اونم قولنامه ای گرفته سند به نامش نیست)