مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام و خسته نباشید خدمت شما، بنده مرداد ماه سال جاری چند فقره چک که در معاملات خودرو به دستم رسیده بود به پدر همسرم که ایشان نمایشگاه ماشین دارند دادم و قرار شد که با چک های مذکور با صلاحدید خود برایم یک دستگاه خودرو بخرند حدود دو روز بعد ایشان به من گفتند که یک دستگاه پراید برای من از دوستشان خریده اند و از ایشان تقاضای مبایعه نامه کردم که در پاسخ گفتند چون نمایشگاه را شریک هستند در صورت انعقاد مبایعه نامه باید کمیسیون پرداخت نماییم و به نوعی بنده را منصرف کردند، حال حدود دو ماه پیش با همسرم اختلاف پیدا کردم و ایشان بواسطه همین اختلافات از بنده به عنوان خیانت در امانت شکایت کرده اند، و بنده هم شاهدی دال بر این قضیه ندارم که ایشان ماشین را به من فروخته اند و فقط شماره چک ها و مبالغ و تاریخ آنها را دارم که از یکی از بانک ها استعلام کردم توسط کارگر نمایشگاه ایشان نقد شده بود، آیا در صورت نداشتن شاهد میتوان به این چک ها استناد کرد و ضمناً در صورت عدم اثبات چگونه میتوانم از خودم رفع اتهام نماییم که سوء نیت نداشته ام؟

پاسخ ها :

نگین کیانی

سرکار خانم نگین کیانی :

مورد اخیر از مواردیست که حضور وکیل برای دفاع یا طرح شکایت ضروری است.لکن توضیح راه حل امر از این طریق مقدور نیست

معصومه السادات  شريعتي نوري

معصومه السادات شريعتي نوري :

سلام.اگر چکهایی راکه بابت خریدخودرو به پدر همسرتان داده اید دروجه شما صادر شده باشد یابه هرطریقی اثبات شود مال شما بوده وشما به پدرهمسرتان منتقل کرده اید میتواند کمک مفیدی برای دفاع ازخودتان باشد.درغیر اینصورت چون مبایعه نامه ای دربین نیست وشاهدی نیز برای امر وجود ندارد دفاع از موضوع برای شما سخت میشود ونیاز به وکیل پیدا خواهید کرد