مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود

با سلام
در پرونده ای در بازپرسی شاکی گفت 3تا شاهد دارم و‌ شاهدین را در دادگاه حاضر کرد
یکی از شاهدین مرد که با بنده خصومت دارد و هم اکنون به بنده بدهکار میباشد و پرونده حقوقی داریم/شاهد دوم خانمی هست که شهادت داده /و شاهد سوم شخصی هست که در بیاناتش تمارض دارد درگیری متهم و شاکی 9ماه پیش بوده ولی شاهد گفته 7ماه پیش من شاهد بودم که درگیر شدن و هر 3شاهد در یک روز به دادسرا اومدن!
حالا بنده سوال دارم این 3شاهد مورد قبول هستن؟
و سوال بعدی چنانچه 15روز بعد از شهادت دادن این 3شاهد شاکی میتواند مجدد شاهد دیگری هم معرفی کند؟

پاسخ ها :

مژگان ميرنظامي

سرکار خانم مژگان ميرنظامي :

سلام
١-باتوصيف شما در صورت اثبات خير
٢-بله