مشاوره حقوقی رایگان - خیانت و زنای محصنه

با سلام من 7 سال پیش تا کنون بعد از طلاق و گذراندن عده با آقایی متاهل صیغه محرمیت خوندیم ولی جایی ثبت نشده الان متوجه شدم چند ماه با زنی شوهر دار رابطه ی جنسی داره چت ها و اعترافات زن ه رو اسکرین و پرینت کردم همینطور حرفهای شوهرم با اون زن . . از اونجایی که من صیغه نامه کتبی ندارم ولی استشهاد از همسایه های چند ساله بابت رفت و امد های مرتب این اقا به خونه م گرفتم که هم خود ایشون هم من به عنوان همسرم بهشون معرفی کردم و اونا استشهاد رو امضا کردن که چند سال شاهد رفت و امدش به خونه من بودن . حتی برادرهام هم نوشتن در جریان ازدواج شرعی خواهرمون با ایشون هستیم . حالا این مدرک به عنوان اثبات محرمیت من و ایشون حساب میشه ؟
میتونم به دادگاه بابت رابطه ی نامشروعش با اون زن متاهل شاکی بشم ؟ اسکرین چت هاشون میتونه مدرک باشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت و اگر شما نیز صیغه نامه نداشته باشید ارتباط شما نیز نامشروع محسوب می شود و دادگاه ادعا صیغه شفاهی را نمی پذیرد .
به فرض دادگاه ادعای شما را بپذیر که صیغه شرعی جاری شده است اگر مرد مدعی شود که یک ماه است که به صورت شفاهی بقیه مدت را به شما بذل کرده است در این صورت شما دیگر زن و شوهر نیستید که بخواهید سمتی جهت ثبت شکایت داشته باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اثبات زوجیت مطرح بفرمائید
به هر حال به صرف آنچه در سوال آمده است رابطه نامشروع محقق نیست. نمبتوانید اثبات نمایید فعلا که سمت شما محرز نیست

اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سمت شما در این دعوا قابل احراز نیست و به نظر طرح شکایت نتیجه نخواهد داشت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به نظر می رسد شما در شکایت مزبور ذینفع نیستید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
اثبات زوجیت و شکایت رابطه نامشروع هر دو ممکن است