مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام. همسر من مدتی است که با خانومی متاهل رابطه داره،چندبار با خانوم تماس گرفتم که این رابطه رو تموم کنن ولی کماکان این رابطه ادامه داره.
و من الان بخاطر این مسئله می خوام اقدام به جدایی کنم،می خواستم بدونم امکان شکایت از خط این دو نفر وجود داره؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
میتوانید در صورت اطمینان از رابطه ایشان به جرم رابطه نامشروع از ایشان شکایت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای طلاق اول باید ادعای خود را ثابت کنید که می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک ها را بدهید و بعد از اثبات موضوع تحت شرایطی می توانید طلاق بگیرید.
توجه داشته باشید که بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چه نوع شکایتی منظور شماست اگر رابطه نامشروع مورد نظر شماست باید دقیق تر بررسی کنیم و اسکرین شات یا مدارک دیگر را به صورت محرمانه و با حفظ رازداری حرفه ای و شغلی بررسی کنیم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه رابطه نامشروع علیه هر دوی ایشان تنظیم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کم و کیف این رابطه به چه میزان است ؟! چه رفتار و مکالماتی بین همسر شما و آن زن متاهل رد و بدل شده است ؟! در صورتی که دلایل محکمه پسند و متقنی در این زمینه دارید می توانید اقدام به ثبت شکوائیه با عنوان مجرمانه رابطه نامشروع کنید تا به واسطه این شکایت، دستور قاضی رسیدگی کننده پرونده مبنی بر استعلام از خطوط مورد اشاره را دریافت کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر مطمئن هستید و مدارک و ادله کافی به رابطه نامشروع دارید می توانید از هر دو شکایت نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما اگر دلیل کافی برای اثبات این ادعا دارید میتوانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که اگر شما وکالت در طلاق ندارید ابتدا می بایست بتوانید ادعای خود را اثبات کنید که برای این موضوع نیاز به گفتگوی متقابل می باشد که در صورت تمایل میتوانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر شما دلیل دارید شما باید شکوائیه رابطه نامشروع را اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید و راههای دیگری وجود دارد