مشاوره حقوقی رایگان - دستگیری فردی که در حال استعمال مواد مخدر بوده

با سلام بنده در مورخه 1401/3/8در حال گشت زنی به یکدستگاه پیکان وانت که 3نفر در داخل آن بودند مشکوک که سپس مشاهده نمودم که درحال استعمال مواد مخدر میباشند و یکنفر از آنها نیز سارق تحت تعقیب بوده که بلافاصله فرمان ایست به آنها داده که هیچ توجهی به آن ننموده و متواری و داخل حیاط مردم با خودرو شدند که پس از تعقیب گریز بصورت پیاده دو نفر دستگیر که یکی از آنها زمان دستگیری با بنده درگیر که بنده از ناحیه انگشت دچار شکستگی و متهم نیز از ناحیه دماغ شکستگی ایجاد شد حال بنده شکایت نموده ام ایا ادامه بدهم به نفع بنده بوده یا خیر ممنون .

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. بله در صورت مقصر شناخته شدن ضارب دادگاه برای شما دیه معین خواهد کرد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛ در صورت مقصر شناخته شدن ضارب دادگاه برای شما دیه تعیین خواهد نمود .

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله می توانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکستگی بینی به جهت دفاع از خود و یا به جهت تمرد متهم باشد مشکلی برای شما پیش نمیاد و شما می توانید دیه شکستگی انگشت خود را از ضارب بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی موضوع توسط مقام قضایی دارد. باید همه جوانب بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اسیب وارده به شما در مقام دفاع از خود بوده و مقصر متهم در حال فرار بوده میتوانید مطالبه دیه کنید