مشاوره حقوقی رایگان - راه مال رو

سلام
زمین ما پایین تر از همسایه است و آبخور زمین ما هم از کنار زمین آنها میگذره حالا ما میخواییم مصالح و غیره با فرغون ببریم میگن شما حقی ندارین از اینجا ببرین و فقط میتونین آب ببرین در صورتی که من شنیدم هرجا زمین آب میخوره اونجا هم راهش هست
ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام ابتدا می توانید برای کسی که مانع است اظهارنامه ارسال کنید افاقه نکرد به جرم ممانعت از حق از طریق دفاتر خدمات قصایی شاکی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و عرض ادب می بایست دادخواست ممانعت از حق دهید یا وکیل بگیریم

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

دادخواست ممانعت از حق در دفاتر خدمات قضایی ارایه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر راه زمین شما از همانجا است می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید.
ولی اگر راه عبور دارید و راه مذکور جهت بردن آب است در این صورت نمی توانید از آنجا رفت آمد کنید و فقط در زمان آبیاری و جهت تمیز کردن راه آب می توانید از آن راه رفت و آمد کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست ممانعت از حق مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حق عبور دارید و مانع میشود میتوانید از دادگاه رفع ممانعت بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با جمیع شرایط میتوانید دادخواست رفع ممانعت از حق دهید البته باید تصرفات قبلی شما در زمین احراز شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه می‌شود
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید