مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن راه مال رو

سلام قطعه زمینی دارم که راه دسترسی ان از سال 53 از جلوی حیاط فرد دیگری میباشد مدتی است که ان فرد جلوی راه عبور و مرور من را گرفته و چون خودش در کنار راه زمین دارد اقدام به حصارکشی کرده و زمین و حیاط خود را یکدست کرده است با شکایت دادگاه حق را به من داده که راه باز شود و راه را مالرو قید کرده است سوال من این است این راه مالرو دقیقا چند متر است که کارشناس بیاید تعیین میکند؟ و اگر فرد خاطی راه اصلی عبور و مرور مرا نخواهد باز کند و بگوید از انتهای زمین خودش راه میدهد من میتوانم قبول نکنم چون هم مسیر طولانی تر میشود و هم از ارزش زمین من کم میشود چون با بستن راه توسط شان زمین من پشت میافتد
اگر راه پیشنهادی انها را قبول نکنم وراه اصلی خودم را خواهان باشم کارشناس به ضرر من عمل میکند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و نظریه کارشناسی، وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
عرض راه مال رو توسط کارشناس با
توجه به ایحاد سابقه حق ارتفاق
و عکس های هوایی تعیین خواهد شد

بله اگر سابقا راه عبور وجود داشته باشد و برای همسایه حق ارتفاق ایجاد شده باشد مالک حق تغییر راه عبور و حق ارتفاق را نخواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اگر به نظریه کارشناسی اعتراض دارید می توانید درخواست کارشناسی مجدد داشته باشید

یک وکیل :

با سلام
میتوانید از پذیرش پیشنهاد ایشان خودداری کنید و تقاضای کارشناسی نمایید ولیکن معمولا عرض راه مال رو از عرض جاده ماشین رو کمتر خواهد بود.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی راه مالرو بستگی به عرف محل دارد و ایشان نیز موظف به راه دادن به شما مطابق حق ارتفاق (مسیر عبور و مرور چندیدن ساله) می باشند و نمی توانند ملزم به عبور از مسیر دیگری نمایند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناسی مجدد شود . اگر اعتراض دارید میتوانید تقاضا دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر حق اتفاقی برای شما یا ایشان در نظر گرفته شده باشد باید رعایت شود و اجرا

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام طبق رای دادگاه همین راهی که دادگاه مشخص کرده است مسیر عبورو مرور شماست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
عرض راه مال رو بنا به نظر کارشناس است .
طبق حق عبوری که از قبل داشته اید کارشناس نظر میدهد .

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

متراژ ثابتی ندارد وبه نظریه کارشناس بستگی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسائلی است که با قاضی اجرای احکام باید کم و کیف آن را بررسی کنید.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام درود،حق ارتفاق شما مجفوظ است واصولا همان راه قبلی ملاک می باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
بايد كارشناس بر اساس استاندارد و عرف و عادت محل تعيين نمايند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

راه مالرو، متراژ مشخصی ندارد و سابقه آن مشخص کننده است. بله می توانید قبول نکنید. کارشناس هم به خبره های محلی رجوع می کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما مجبور نیستید بپذیرید باید حق ارتفاق قبلی برای شما در نظر گرفته شود

یک وکیل :

در صورت اعتراض می توانید درخواست کارشناسی وجود دهید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دادخواست و دادنامه را جهت بررسی ارسال کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی موقعیت منطقه و قدمت این راه دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تامین دلیل با جلب نظریه کارشناسی کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

کارشناس با توجه به مدارک و اسناد مشخص می کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید اگر یک راهی از گذشته وجود داشته باشد این راه برای شخص محفوظ است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

دادخواست ممانعت از حق مطرح و در دادخواست خویش تقاضای ارجاع امر به کارشناس نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قطعا این موضوع دلیل بر این نیست که کارشناس به ضرر شما عمل کند