مشاوره حقوقی رایگان - راه مال رو قدیمی

باسلام وعرض ادب.زمین کشاورزی به مساحت 1000متر دارم که ازقدیم یک راه مال رو ازکنار زمین ما بوده.(عرض حدودا 5مترطول20متر)من الان میخام زمین خودم روچهاردیواری کنم.آیا میتونم اون راهی که ازقدیم مال رو بوده رو مسدود و قاطی زمین خودم بکنم یانه؟واینکه همسایه روبروی میتونه درآینده به سمت همان مسیر مال رو درب پارکینگ دربیاره یانه؟ ممنون ازکارشناسان محترم..موفق باشید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مسیر مال رو را کسی نمی تواند تصرف کند .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همه چی بستگی به نظر کارشناس رسمی دادگستری دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ، مسیر مال رو را نمی توان تملک نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود و سپس دادخواست مرتبط ارایه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه داشته باشید که مسیر مال رو قابل تصرف نیست و نمی‌توان در آن ساخت و سازی صورت گیرد.