مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی

سلام باغ پایینی دیوار کشی کرده و راه قانونی برای باغهای بالا نگذاشته اندازه راه حدود 1متر است ولی طرح هادی میگه باید حدود 2متر باشه چه باید کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از قدیم حق عبور داشته ایید میتوانید ممانعت از حق شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید ممانعت از حق شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان ممانعت از حق و تصرف عدوانی قابل پیگیری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دادخواست دهید امکان تخریب وجود دارد باید اعاده به وضع سابق گردد
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه راه از قدیم بوده نسبت به اعاده به وضع سابق اقدام نمایید