مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی باغ

سلام ما یک باغ حدود 4500 متر داریم در مشهد که درخت هاش حدود 20 سال عمر دارن و اطراف باغ تعداد زیادی ساخت ساز شده میخوام بدونم برای دیوار کشی جهت حفاظت از محصول باغ چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن زمین سند ثبتی داره ولی بصورت کلی یعنی پدر بزرگ من 3 هکتار خریده که از اون 5000 به ما رسید سند تفکیک نشده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید اطراف باف را فنس کشی نمایید نه دیوار

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتونید از جهاد کشاورزی مجوز بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از جهاد کشاورزی مجوز بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از جهاد کشاورزی باید مجوز بگیرید که معمولا مجوز فنس میدن و با مجوز دیوار کشی موافقت نمیشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق جهاد کشاورزی اقدام و فنس بکشید

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

با سلام.با توجه به اینکه سند مشاع دارد.ابتدا باید سند تفکیکی گرفته شود و قدر السهم شما مشخص گرددو سپس از طریق ادارات زیرربط مثل شهرداری و..مجوز لازم جهت دیوارکشی صادر شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید از اداره جهاد کشاورزی مجوزبگیرید و فنس کشی کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از اداره جهاد کشاورزی مجوز اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای گرفتن مجوز دیوارگذاری ، باید به اداره جهاد درخواست بدهید که اصولا موافقت نخواهند کرد جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از اداره جهاد کشاورزی مجوز اخذ نمایید