مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مجوز برق و دیوار برای باغ

با سلام و خسته نباشید حضور کارشناسان محترم

اخیرا یک باغ در شمال خریداری نموده ام به متراژ 2000 متر - باغ در انتهای راه که از دو سمت به جنگل مشرف می باشد واقع است . آیا با مجوز دهیار و شورا می توان این زمین را دیوار کشی نمود ؟
برای خرید انشعاب برق و آب چه مجوز هایی لازم است .
لطفا این بنده حقیر را راهنمایی نمایید
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
اگر داخل بافت باشد از شورا و اگر خارج از بافت باشد از جهاد کشاورزی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله باید مجوز لازم را بگیرید و مزاحمتی برای مجاورین نداشته باشد مشکلی نیست برای مجوز انشعابات آب و برق هم از ادارات متبوع پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر داخل بافت باشد از شورا و اگر خارج از بافت باشد از جهاد کشاورزی و برای مجوز انشعابات آب و برق هم از ادارات متبوع پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر خارج از بافت روستا است از جهاد کشاورزی پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق جهاد کشاورزی مجوز لازم را اخذ نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق جهاد کشاورزی مجوز لازم را اخذ کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست از اداره جهاد کشاورزی مجوز اخذ نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اجازه جهاد نیز لازم است مجوزها را از اداره آب و برق سوال کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

برای گرفتن امتیاز آب و برق...به اداره مربوطه و برای مجوز باغ باتوجه به اینکه داخل بافت روستای است یا خارج از آن مراجعه فرق دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر داخل بافت باشد از شورا و اگر خارج از بافت باشد از جهاد کشاورزی باید مجوز بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر باغ در حریم روستا و خارج از بافت و طرح هادی است باید از طریق اداره جهاد کشاورزی مجوز اخذ و همچنین در ارتباط با اخذ انشعابات نیز اداره جهاد بایستی اجازه دهد