مشاوره حقوقی رایگان - هک تلگرام همسر

سلام من دو سال قبل به دلایلی تلگرام خانمم را در گوشیم نصب کردم تنها دو هفته هم بیشتر نبود و بعد حذفش کردم ما تازه عقد کرده بودیم از بس میگفت من فلانی و فلانی خواستگارم بوده منم چت هاش با دوستانش را در دوران مجردی که میگفت خواستگاری نیست یا قیافشون پسندم نیست و ... اسکرین شات گرفتم ذخیره کردم بعدا خودش هم متوجه شده بود که من تلگرامش را نصب داشتم و حذف کردم اما اقدامی نکرد تا اینکه به اختلاف خوردیم و ایشان رفت برای مهریه و نفقه از من شکایت کردن منم اون اسکرین شات ها را برایشان در تلگرام فرستادم گفتم تو همچین دختری بودی تو دوران مجردی که خواستگار نداشتی و الان باهام همچین رفتاری دارید ایشان هم همین پیامها را به عنوان مدرک بردن و ازم شکایت کردن که تلگرامشون هک کردم یکی از وکلای شهرمون بهم گفتن بگو با اجازه خودش بوده منم تو پلیس فتا و دادسرا همین مطلب را گفتم اما متاسفانه من جلسه دادگاه فراموش کردم برم و خانمم ادعا کردن عکس دوستانش تو تلگرام داشتن و سر لخت بوده و من ذخیره کردم اما در حالی که تلگرامشون هیچ گونه عکسی از هیچ دختری توش نبوده و رای دادگاه اومد با توجه به اقرار متهم در دادسرا مبنی بر در اختیار داشتن تلگرام ایشان و علیرغم ابلاغ قانونی در دادگاه حضور نیافتن به شش ماه حبس محکوم میشوند و رای تا 20 روز قابل واخواهی هست به نظر شما ایا این رای عادلانه هست در حالی که بنده هیچ عکسی یا پیامی از تلگرام ایشان برای کسی نفرستادم و تنها دو هفته هم بیشتر نبوده و حتی دو سال هم از تاریخش میگذره هیچ گونه استفاده ای هم از تلگرامشان نکردم و اینکه اگر بنده تو این پرونده تنها جریمه هم شوم ایا به خانمم حق طلاق تعلق خواهد گرفت یا باید تبرئه شوم چون یک وکیل گفت اگه تبرئه نشم عملی خلاف شئونات خانوادگی همسرم انجام دادم شما را بخدا راهنمایی ام بکنید اولا ایا حکم زندان تایید خواهد شد ثانیا اگه بهشان حق طلاق تعلق بگیره باید تا اخر عمرم مهریه بدم در حالی که درامد کمی داشتم و با این خانم چون کارمند بودن و یکسال ازم بزرگتر بودن و 33 سال سنشون بود ازدواج کردم ایشان هیچ گونه مدرکی هم نداشتن که من عکسی از تلگرامش برداشتم یا برای کسی فرستادم

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

دوست عزیز وکیل بگیرید .این موضوع را نمیشه به این شکل جواب داد