مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک متخلف

من اسفند سال گذشته جراحی کیست و فتق ناف داشتم دکتر جراح بعد از عمل گفتند که فراموش کردن عمل فتق رو انجام بدم. من شکایت کردم و پرونده به شورای حل اختلاف رفت و من در جلسات حاضر نشدم و الان قصد پیگیری شکایت رو دارم میتونم دوباره شکایت کنم. یا راه دیگری هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه اعلام گذشت نکرده باشید بله امکان پذیر است اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در دادسرای جرائم پزشکی اقامه دعوا نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق سازمان نظام پزشکی اقدام به ثبت تخلف پزشک کنید و سپس شکایت قصور پزشکی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله امکان دوباره شکایت وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در دادسرای پزشکی شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ارجاع به شورای حل اختلاف صرفا برای ایجاد صلح و سازش بوده است منتظر وقت رسیدکی باشید یا برای تسریع در کار حضوری همان پرونده را پیگیری نمایید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

میتونید مجددا پیگیر بشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله چنان‌چه اعلام گذشت نکرده باشید امکان پذیر است اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چنانچه اعلام گذشت نکرده باشید بله می توانید پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه گذشت نکرده اید بله
اگر پرونده در جریان است می توانید همان را پیگیری نمایید