مشاوره حقوقی رایگان - تحت چه عنوانی میتوان دادخواهی کرد

سلام. بنده در یک درمانگاه به عنوان عینک ساز و بینایی سنج قرارداد دارم. دکتر چشم پزشک به بنده اعلام کرده دستگاه بینایی سنجی را جمع کنم و حق معاینه ندارم و غیر از این ماهانه هم مبلغی بابت ارجاع خریدار عینک از من میگیرد. چون معلوم شد که مشتری برای خارج درمانگاه هم میفرسته من ماهانه را قطع کردم. الان نمیذاره یه مشتری هم بیاد .... سوال اینه عمل اخذ وجه ماهانه ایشان جرمه یا خیر و بنده میتونم علیه ایشان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
چون توافق بوده واجباری درکارنبوده جرمی واقع نشده
ولی ایجادمزاحمت و ممانعت از حضور مشتری جرم محسوب میشه

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بعنوان مزاحمت از ایشان شکایت نمایید طبق قرارداد حق ممانعت از کار شما را ندارند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ، طبق توافقات عمل میشود و درصورتی که در درمانگاه محل کار را اجاره نموده اید ، نباید وجه ای بگیرند و چنین عملی از مصادیق مزاحمت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سازمان نظام پزشکی در میان بگذارید تا دقیقتر بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان مزاحمت می توانید پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛
در دفاتر خدمات الکتورنیک قضایی از ایشان
بعنوان مزاحمت شکایت نمایید و
حق ممانعت از کار شما را ندارند.