مشاوره حقوقی رایگان - ارسال فاکتور فروش

ما یه سری طراحی رو انجام و تو تلگرام تحویل مشتری دادیم مشتری ما در یه شهر دیگه ای هست دسترسی فیزیکی نداریم به هم، الان برای تسویه فاکتور خواسته، آیا این درسته که ما در چنین شرایطی فاکتور رو مهر و امضاء شده جهت تسویه حساب براشون بفرستیم؟

آیا مهر و امضاء کردن فاکتور قبل تسویه و تحویل آن به مشتری از سوی ارایه دهنده محصول یا خدمات به معنای پرداخت و تسویه فاکتور از سوی مشتری هست؟ ضمنا باز عرض می کنم ما به مشتری به صورت فیزیکی دسترسی نداریم تا موقع تحویل فاکتور امضاء بگیریم بلکه پست می کنیم.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام چرا همزمان با واریز مبلغ فاکتور تسویه حساب صادر نمی کنید؟ و البته باید بعدا رسید پرداخت بدن که فاکتور در ازای چه پرداختی به اونها ارایه شده و تمام این مسایل رو در تلگرام مشتری ذکر بفرمایید تا بعدا دلیل اثباتی داشته باشد.