مشاوره حقوقی رایگان - تامین اعتبار سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح

باسلام..مطابق دادنامه صادره که شش سال پیش درحق اینجانب صادر شده کلیه اموال و دارایی پدرم که مفقودالاثر است باید تحویل بنده داده شود و به تسلیم اینجانب دراید.. از انجایی که مبلغ 60میلیون طلب پدرم نزد سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح میباشد سازمان مذکور کتبا به دادگاه مکاتبه نموده که مطابق آیین نامه تامین اجتماعی در صورت تامین اعتبار پرداخت میشود.. سوال اینجاست که چه مدتی طول میکشد که سازمان وجه را پرداخت کند؟؟؟ با توجه به حکم قطعی دادگاه آیا راه حلی وجود ندارد که هم اکنون مبلغ را واریز کنند؟؟؟؟ چون اگر به چند ماه یا سال موکول شود ارزش وجه کاسته میشود