مشاوره حقوقی رایگان - گمشده

سلام خسته نباشید. من پدرم به مدت 8 روزه گم شده و خبری ازش نداریم خیلی نگرانیم گوشیش اول در دسترس نبود اما الان وقتی زنگ میزنیم کلا میگه خاموشه
به شهر دلیجان رفته اما هیچ خبری نداریم ازش
میشه بگید چکار کنیم چه اقدامی انجام بدیم
زندان و بیمارستان دلیجان زنگ زدیم گفتن چنین کسی با این نام اینجا نیوردن حالا میشه بگید چکار کنیم خیلی میترسیم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا به کلانتری محلتان شکایت کنید بعد به دادسرای محل و به پلیس 110 بعد آگهی به روزنامه های محلی و کثیرالانتشار