مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت‌ نامه داده شده از خارج از کشور

درود،
چندی پیش وکالت‌نامه ای از راه سفارت دادم و اکنون برای ابطال آن، سفارت گفت باید یک وکالت‌نامه دیگه به شخص دیگری بدم تا وکالت‌نامه پیشین رو باطل کنه چون سفارتخانه ها صلاحیت فسخ وکالت‌نامه رو ندارند.
ولی وکیل جدیدم به دوتا دفترخانه مراجعه کرده و انجام ندادند!
میشه راهنمایی کنید کدوم دفترخانه ها می تونند این کار رو انجام بدند؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

حسام خوشگواری

جناب آقای حسام خوشگواری :

سلام و وقت بخیر
اگر وکالتنامه بلاعزل باشه امکان ابطال آن وجود ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق اظهارنامه رسمی باید از وکالت خود عزلش کنید، اگر ایران نیستید از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید