مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت نامه از خارج از کشور

با عرض سلام و ادب. بنده قصد ادامه ی تحصیل در خارج از کشور رو دارم، 24 سالمه و پسر هستم.
طبق عرف معمولا شخص مهاجر قبل از رفتن یک وکالت تام الاختیار به یکی از اعضای خانواده می‌دهد برای شرایط اضطرار یا کار های اداری ممکن.
میخوام بدونم در صورت پشیمونی امکان ابطال وکالت از خارج از کشور‌ وجود دارد؟
سوال دیگر این هست که اگر با معافیت تحصیلی بروم یا توریستی بروم‌ و برنگردم ( در‌ این صورت وارد غیبت سربازی میشوم ) تاثیری در این مراحل ابطال دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید وکالت کاری بدهید که در این صورت مشکلی پیش نمیاد