مشاوره حقوقی رایگان - معامله معارض

با سلام بنده سال 92 از دومادم خونه خریدم و سندش بنامم شده و رفته تو رهن بانک ( بنده کارمند بانک هستم و بابت وام مسکنم رفت تو رهن بانک) ، الان متوجه شدم که دومادم سال 88 بدون اینکه اطلاع بده بهم خونه رو رفته املاک و با مبایعه نامه زده بود به نام خواهرم ، در ضمن خاهرم هیچ پولی پرداخت نکرده ولی تو مبایعه نامه زده 60 میلیون تومن پرداخت کرده ، دو تا شاهدم زیرشو امضا کردن ، ایا میتونن سند منو باطل کنن ؟ با توجه به صوری بودن مبایعه نامه شون ، شاهدا هم شهادت میدن که پولی پرداخت نشده، با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

معامله شمااسبق بوده ومی توانید تقاصای ابطال معامله خواهرتان کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛
تقاصای ابطال معامله را پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان ابطال معامله شما وجود دارد
شما نیز می‌توانید به ثمن و غرامات رجوع ه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقاصای ابطال معامله را پیگیری نمایید