مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

باسلام و تشکر از اساتید بزگوار
عرض کنم بنده دارای دو فرزند دختر دانشجو و محصل هستم از نظر جسمانی نیز پیوند کلیه نمودم ودر حال حاضر مستاجرم همسر بنده مهریه 150 سکه خود را به اجرا گذاشته با عنایت به اینکه تنها دارای من قطعه زمینی است که بصورت شراکتی با برادر همسر خریداری نمودم ودرصورت ازدست دادن آن امیدی به خرید سرپناه و آینده فرزندان نخواهم داشت .آیا می توانم این مال را بعنوان مستثنیات دین حفظ کنم
لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام خیر چون زمین است٫ مستثنیات زمانی که شما در ان سکونت داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست
زمین باشد متاسفانه توقیف می‌گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به اندازه قیمت زمین خود منزلی پیدا کنید و معامله کنید و قرارداد عادی بین خود تنظیم کنید و در منزل که معامله کرده اید ساکن شوید