مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت در ساخت

با سلام
اینجانب ملک خود را برای ساخت با قرارداد مشارکت در ساخت در مدت معین در اختیار ایشان قرار داده ام. در قرارداد قید شده است که در صورتیکه به هر دلیلی سازنده از ادامه کار منصرف شد و یا توانایی انجام کار را نداشت مالک می تواند بدون مراجعه به مراجع قضایی با هر شخص حقیقی و حقوقی دیگر برای ادامه کار اقدام نماید و کلیه هزینه های انجام شده تا آن مرحله به نفع مالک بوده و ایشان هیچ گونه حق و حقوق و ادعایی از مالک ندارد و قرارداد به خودی خود فسخ می شود.
همچنین با توجه به اینکه حدود 3سال از اتمام قرارداد گذشته و در دادخواست الزام به ایفای تعهد نیز محکوم شده و باز هم از ادامه کار امتناع می ورزد. دادگاه دستور ماده 47 را نیز داده اند. لذا اینجانب پس از آن، اظهارنامه فسخ قرارداد را برای ایشان فرستاده ام.
لطفاً در خصوص اینکه چگونه می توانم قانوناً قرارداد را فسخ نمایم توضیح دهید. اینکه عنوان دادخواست چه باشد؟ تایید فسخ یا انفساخ؟
با تشکر

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. وقت بخیر. موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر دارد و اینجانب به عنوان وکیل جهت پاسخ دهی به سوال شما باید قرارداد مشارکت را مطالعه کنم.در صورت تمایل با اینجانب تماس بگیرید :