مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

با سلام و خسته نباشید. بنده 1401/4/9 تصادف کردم و مقصر هستم زیان دیده خودرو ساینا مدل 1400 هستش بعد از این که بیمه هزینه خسارت خودرو را پرداخت کرده ایشان طلب مبلغی بابت افت قیمت خودرو را دارد و میخواهد شکایت کند در چه صورتی بنده محکوم میشوم؟ ممنون میشم پاسخ بدهید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً مالک خودرو می تواند خسارت خودرو افت قیمت خود را نیز دریافت نمایید و در صورت کارشناس رسمی دادگستری تایید نماید امکان وصول آن وجود دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چنانچه مدل خودرو بیش از 5 یا 6 سال از ساخت شان گذشته باشد معمولا افت قیمت برایش در نظر گرفته نمی‌شود و یا میزانی که در نظر گرفته می‌شود بسیار ناچیز است.

میزان دریافت خسارت افت قیمت خودرو در تصادف

بر اساس مواد 1 و 2 قانون مسئولیت مدنی هر کس به دیگری چه عمد یا غیر عمد خواه مباشرتا یا به تسبیب خسارتی وارد کند مسئول جبران خسارت می‌باشد. در این راستا هم، شخص متضرر می‌بایستی برای تامین دلیل برآورد خسارت ناشی از افت قیمت به شورای حل اختلاف مراجعه کند. پس از ثبت دادخواست، کارشناس مربوط به تصادفات تعیین می‌شود که وی با ملاحظه خودرو و یا در مواردی عکس‌های آن، خسارت افت قیمت را محاسبه و برآورد می‌کند.

بعد از برآورد خسارت با توجه به مبلغ خسارت تعیین شده توسط کارشناس، دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت مالک خودروی مقصر تقدیم دادگاه یا شورای حل اختلاف می‌شود با این توضیح که اگر خسارت بیش از 20 میلیون تومان باشد رسیدگی به دادخواست مطالبه خسارت در صلاحیت دادگاه و اگر کمتر از آن باشد در صلاحیت شورای حل اختلاف می‌باشد.سپس از طریق پیگیری دادخواست مطرح شده،می توان از طریق دادگاه به مطالبه ی قانونی در مورد افت قیمت خودرو دست یافت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود افت قیمت را کارشناس تعیین خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در هر صورت خسارت افت قیمت خودرو قابل مطالبه است .
بهتر است دوستانه حل و فصل کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنانچه مدل خودرو بیش از 5 یا 6 سال از ساخت شان نگذشته باشد اصولاً مالک خودرو می تواند خسارت خودرو افت قیمت خود را نیز دریافت نمایید و کارشناس میزان آنرا مشخص میکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خسارت افت خودرو براساس نظر کارشناسی قابل مطالبه است