مشاوره حقوقی رایگان - صورتجلسه کلانتری

سلام. چند شب پیش کلانتری ماشینمو گرفت تو کرج بخاطره الودگی صوتی و دور دور ماشین رو بردیم کلانتری افسر نگهبان گفت سوییچ رو بده برو بیرون من سوییچ رو ندادم سرم داد زد منم صدام بلند شد بعد گفت معلومه مشروب خوردی داد میزنی من باز سوییچ ندادم منو پرتم کرد برد دستبند زد گفت الان میدونم چیکار کنم تو صورتجلسه نوشت درگیر شدم باهاشون و دهنم بو شرب خمر میداد من یه با هزار زور و منت ی تعهد دادم برای اینکه فقط صدامو بلند کردم هیچ برخورد فیزیکی از طرف من انجام نشد گفت امضا کن برو خونه نه کیت زدن به من نه ازمایش گرفتن نه هیچی فقط چند بار گفتن مشروب خوردی دوروز هم رفت و امد کردم با هزار زورو زحمت نامه زدن برام که برام کارای ماشینمو کنم تو دادگستری نامه هارو بهم دادن فقط نوشته الودگی صوتی و دور دور حرفی از مشروب نیست من هنوز دادگستری نرفتم ماشینمم بردن پارکینگ فقط اسمس اومده که ماشین تو پارکینگه. میخوام بدونم تکلیف اون صورتجلسه چی میشه اونو فرستادن دادگستری یا نه اگر فرستادن چرا اسمس نیومده اگر فرستادن قاضی اذیتم میکنه. صرف نوشته اونا محکومم میکنه بدون هیچ ازمایش یا کیت زدنی من میخوام بدونم تکلیف اون صورتجلسه اول چی شده خواستن اذیتم کنن یا نه میفرستنش دادگستری چون ی سری کاغذ به من دادن مثل برگه پارکینگ و ی برگه که علت توقیف خودرو رو نوشته بود الودگی صوتی و دور دور که گزارش محل توقیف بود و کپی سندم و کارت ملی گفت برو دادگستری جوابشو بیار من میخوام بدونم صورتجلسه کجاست داستان نشه برام

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر توهین و فحاشی نکرده باشید و صرف داد زدن باشد مشکلی نیست اما اگر واقعا مشروب خورده باشید در صورت اثبات به مجازات شلاق محکوم میشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات سرب خمر به مجازات شلاق محکوم خواهید شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت اثبات شرب خمر به مجازات شلاق محکوم خواهید شد.اگر توهین و فحاشی نکرده باشید و صرف داد زدن باشد مشکلی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مجازات شرب خمر چنان‌چه اثبات شود شلاق دارد
صرف صدای بلند نمی‌تواند توهین محسوب شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت اثبات شرب خمر به مجازات شلاق محکوم خواهید شد.