مشاوره حقوقی رایگان - تغيیر صورتجلسه کلانتری

باسلام وخسته نباشید
ایا میتوان با گذشت دوروز صورت جلسه کلانتری را تغییر داد
باتشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
با سلام
منظور از می توان تغییر داد ؛ مشخص نیست که تغییر مدنظر توسط افسر مسئول پرونده است یا اینکه توسط اصحاب دعوی است در هر صورت صورتجلسه انعکاس دهنده موضوع وواقعه حادث شده است که الازما وقانونا باید منطبق بر حقیقت باشد ومستفاد از مقررات ماده 36 قانون آئین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 که مقرر می دارد گزارش ضابطان درصورتی معتبر است که بر خلاف اوضاع واحوال وقرائن مسلم قضیه نباشد وبر اساس ضوابط ومقررات قانونی تهیه و تنظیم شود . موفق باشید .

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خیر قانونا امکان پذیر نمی باشد‌.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر مگر شما تنظیم کردید که بخواهید صورتجلسه را تغییر دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قانونا خیر
ولی در عمل ممکن است انجام شود