مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

با سلام پدر بنده در سال 56 دکانی را بصورت سرقفلی خریداری کرده در زمان خرید از وراث مالک خریداری کرده است تمامی وراث به غیر یک نفر از انها اجارنامه (سرقفلی) را امضا کرده اند و در ان مبلغ فروش سرقفلی و همچنین میزان اجاره بها و حق واگذاری را قید کرده اند اما بعد از ان به فاصله یک ماه از ان تاریخ دوباره اجاره نامه دیگری نیز امضا شده که در ان حق واگذاری سلب شده در این اجاره نامه فقط یکی از وراث امضا کرده لازم به ذکر است در حال حاضر نه ان نفر و نه پدر بنده در قید حیات نیستند همچنین به لحاظ اجاره دادن مغاره توسط ما که وراث پدر محسوب می شویم دادخواست تخلیه داده شده است سوال بنده این که ایا اجاره نامه دوم فضولی محسوب نمی شود و ایا اجاره نامه اولی معتبرتر به نظر نمی اید هر چند به نظر من اجاره نامه اول نیز خالی از اشکال نیست . البته در مورد اجارنامه دوم عرض کنم که طرف امضا کننده وکیل بقیه بصورت قانونی نبوده. چون هیچ گونه مدرکی ارائه نشده سوال دیگر من این که با توجه اشکال داشتن اجاره نامه اول می توانم شکایت اجاره دادن مال غیر بکنم و تکلیف پول که بابت سرقفلی پرداخت شده چه میشود اگر الان ان مبلغ را عودت دهند چیزی حساب نمی شود خواهشمند است راهنمایی فرمائید. یک مورد دیگر نیز اضافه کنم که در زمان واگذاری سرقفلی وراث مالک حصر وارثت نکرده بوده و بعد گذشت سی سال این کار را انجام داده اند ایا کار انها در واگذاری قانونی بوده چون در ان زمان هنوز مالک نبوده اند

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

لطفابامدارک حضوری بایک ازهمکارانم مشورت بگیرید چون لازم است قرارداد فی مابین به دقت ملاحظه گردد