مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف واقع پزشک

با سلام. پزشک متخصص نورولوژیست مدعی شده متوفی که در سال 1400 فوت کرده سال 1395 به دلیل بیماری آلزایمر به مدت 2 سال تحت درمان ایشان بوده، در سابقه بیمه متوفی تنها یک بار نام پزشک آمده و دارویی که ایشان ادعا میکند برای درمان تجویز کرده در سابقه بیمه متوفی نیز وجود ندارد. هیچ گونه پرونده و یا سندی که نشان دهنده تحت درمان بودن متوفی باشد وجود ندارد. ادعای دکتر در تعیین تاریخ حجر متوفی در دادگاه معتبر شناخته شده و قاضی تاریخ حجر را براساس نظر ایشان داده در صورتیکه نظر دکتر مورد تأیید پزشکی قانونی نبوده و تاریخ اعلامی از سوی پزشکی قانونی زمان دیگری است. حال از پزشک به دلیل گزارش خلاف واقع شکایت کردم. مدارک من سابقه بیمه و گزارش پزشکی قانونی است که در هر دو خبری از ادعای پزشک نیست. با این مدارک آیا در دادگاه میتوان پزشک را به دلیل گزارش خلاف واقع محکوم بشه؟ قانون یا تبصره ای که بتونه به من در محکومیت دکتر کمک کنه هست؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو به آن دادنامه اعتراض کن اگر رای به نفع شما شد آنوقت از پزشک وحتی از قاضی میتوانید شکایت کنید