مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری

سلام
بنده کارمند یکی از نهادهای دولتی هستم
به دلیل مشکلات شخصی با رئیس حراست استان ، ایشان اقدام به پرونده سازی علیه من نموده و گزارشات خلاف واقع به اداره اطلاعات ارسال نمودند
که پیرو آن اداره اطلاعات بنده را احضار و بدلیل عدم همکاری مدت زمان حدود یک ماه در بازداشت قرار داده و اعترافات اجباری از من گرفتند
و پیرو آن بمدت 6 ماه توسط بازپرسی تعلیق گردیدم که حدود یک ماه آن باقیمانده است
مراجعات مکرر به دادگاه نموده و درخواست کارشناسی پرونده های خود را دادم که نتیجه ای حاصل نشد
آیا دادگاه می تواند دوباره تعلیق مرا تمدید کند؟
آیا زمان مشخصی برای بررسی پرونده های کیفری تعیین نشده است؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ، علی الاصول بله