مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در انتقال سند ملک

با سلام و خسته نباشید
من یک واحد آپارتمان نوساز کلید نخورده برج 12 سال 1400 خریداری کرده و داخل قولنامه ذکر شده زمان نقل انتقال 10 درصد باقی مانده پرداخت گردد، همچنین داخل قولنامه ذکر شده تاریخ نقل و انتقال 1401/02/01 میباشد و روزانه مبلغ 100 تومان ضرر و زیان ولی تا امروز نزدیک به 3 ماه گذشته و نقل و انتقال صورت نگرفته، هیچ یک از 36 واحد هم سند دریافت نکرده اند، بنده خواستار سند و همچنین دریافت ضرر و زیان هستم، ممنون میشم راهنمایی کنید از کجا باید اقدام کنم
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی بدهید.
خسارت تاخیر روزانه را نیز می توانید می توانید مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
دادخواست الزام به به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

دادخواست الزام به به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و انتقال سند رسمی بعلاوه وجه التزام قراردادی را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و تنظیم سند بدهید خسارت را هم طبق قرارداد مطالبه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در ارتباط با تنظیم سند و ضرر و زیان بابدشرایط مقرر در مبایعه نامه را لحاظ نمایید و در صورتی می توانید خسارت تاخیر در انجام تعهد را از فروشنده است نمایید که شما در مورد مقرر گواهی عدم وجود دریافت داشته باشید توضیحات بیشتر را از طریق مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید