مشاوره حقوقی رایگان - در باب معاملات

چنانچه شخصی ملکی خریده باشد ولی فروشنده در تحویل سند آن بیش از حد تاخیر نموده و خریدار بخواهد از قیمت ملک بکاهد به جهت ضرری که از صبر بر گرفتن سند بر او وارد شده، مفاد قانون در این باره چیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این موضوع صرفاً با توافق طرفین صورت خواهد گرفته درغیر این صورت باید از طریق دادگاه الزام به تنظیم سند رسمی ود صورتیکه وجه التزام قراردادی از بابت تاخیر در تنظیم سند تعیین گردد خسارت قراردادی خود را مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کاهش ثمن معامله امکان ندارد ولی اگر در قرارداد وجه التزام روزانه
تاخیر در انجام تعهد ، پیش بینی شده باشد میتوانید مطالبه خسارت وجه التزام را نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه در مبایعه نامه عادی خسارت تاخیر در انجام تعهد شرط شده باشد می تواند والا خیر.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن نیست.
شما میتوانید اگر خسارتی وارد شده مطالبه کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

یا از طریق توافق طرفین یا از طریق داد.اه الزام به تنظیم سند رسمی دهید اگر وجه التزام قراردادی از جهت تاخیر در سند تنظیم شد خسارت را مطالبه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چنانچه در مبایعه نامه عادی خسارت تاخیر در انجام تعهد شرط شده باشد می تواند والا خیر.