مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جعل سند

سلام ببخشید 5سال پیش از بنده به اتهام جعل سند شکایت شدکه در کلانتری ثابت شد که حقیقت ندارد و پرونده به دادگاه ارجاع نشدولی یه باردرخیابان پلیس ازم مدارک خواست استعلام گرفت و گفت توسابقه جعل اسناد داری ، چطورمی تونم اینوپاک کنم

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام غیر ممکنه به این شکلی که میگید سابقه کیفری داشته باشید بعلاوه مدت زمانی هم که سپری شده دخیله ، بنظرم اتفاق مشکوکیه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نمی‌شود پاک کرد بستگي به رای صادره دارد بنظر موثر دیگر نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر محکومیتی حاصل نشده باشد مسله ایی ایجاد نخواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سابقه کیفری محسوب نمیشه می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان ندارد شما بابت این مساله سوپیشینه داشته باشید اگر باشد بابت مورد دیگری است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ سابقه کیفری محسوب نمی شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سابقه کیفری محسوب نمی گردد از طریق پلیس 10گواهی عدم سو پیشینه دریافت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا بعد از ده سال از سجل کیفری شما حذف میشود