مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام
من 8ساله که ازدواج کردم و 2تا بچه دارم، طی این 8سال بارها و بارها از بی مسئولیتی و بی محبتی و بی مدیریتی و بی اهمیتی شوهرم نسبت به خونه و خونوادش که ماییم به برادراش و پدرم شکایت کردم بارها قهر کردم و رفتم خونه بابام، هربار تعهد میده که عوض میشم ولی متاسفانه بدتر میشه الان که ادامه زندگی با او برام سخت شده تصمیم به طلاق گرفتم، چطور میتونم هم مهریه مو هم بچه هامو و هم طلاقمو بگیرم تورو خدا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بادرود و مهر
طبق حقوق اسلامی زنان حق طلاق ندارند مگر در موارد عسر و حرج
مهریه خود را اجرا بگذارید با اهرم مهریه در خصوص اخذ حضانت فرزندان خود از شوهرتان اقدام کنید اگرچه در روزهای اخیر بنابر رویه موجود نسبت به پرداخت مهریه ها ضوابط سهل تر به نفع مردان وضع شده است
و پس از اخذ حضانت فرزندان با توافق و طلاق توافقی از هم دیگر جدا شوید
در غیر اینصورت از مهریه خود گذشت کنید و همسر خود را مجاب به دادن طلاق کنید
هم طلاق هم حضانت هم مهریه دفعتا قابل تامل است !!!!!!!!
با تشکر سیدعلیرضا سیدآقایی