مشاوره حقوقی رایگان - عدم اطلاع و اجازه برای رفتن به شهرستان به همراه دخترم

با سلام و احترام
چند سالی هست که با همسرم اختلاف دارم. چند باری بدون اجازه من دخترم رو به شهرستان برده و بعدا مراجعت نموده. چند وقت پیش هم از من شکایت کرده و من رو محکوم به اجرت المثل نموده و امروز هم وقتی خواب بودم دخترم رو بدون اجازه و بدون اطلاع برداشته و برده.
دخترم 9 سالش هست
من از لحاظ قانونی چه اقدامهایی رو باید انجام بدم؟
ایا این مصداق آدم ربایی هست یا خیر؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

طلاق صورت گرفته است یا خبر؟مادر که مصداق آدم ربا را پیدا نمیکند . بیشتر توضیح دهید وبا وکیل مشورت شود .