مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

سلام وقت بخیر. چند سال پیش یه موتور سیکلت خریدم ولی برای تعویض پلاک مراجعه نکردم الان مدارک وکالتی که داشتم گمشده شده و فقط یه کارت موتور دارم برای دریافت سند و پلاک چیکار باید بکنم؟ ممنون

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

در صورت داشتن مبایعه خرید موتورسیکلت ؛ حسب مبایعه نامه الزام فرشنده را طی دادخواست بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند علیه فروشنده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند علیه فروشنده ارایه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه فروشنده دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به حضور در مرکز تعویض پلاک و فک پلاک بدهید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باید مدارکش باشه عزیز من یا اینکه اول برید اون دفتر خونه که وکالت گرفتی نسخه ی آلمانی بگیر بعد بقیه ی مدارک رو با اون وکالت میتونی بگیری

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست تعویض پلاک به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید الزام فروشنده و مالک پلاک و سند را از دادگاه بخواهید