مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از كارفرما بابت حق بيمه

سلام من به مدت سه سال در يک شركت مشغول به كار بودم ولی متاسفانه كارفرما منو بيمه نكرده و حقوق ماهی هفتصد فقط به من ميداده آيا ميتونم ازش شكايت كنم !؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر گرامی

اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشد
حقوق و مزایای شما از طریق هیات های اداره کار قابل مطالبه است
ابتدا در دفاتر پیشخوان احراز هویت شده
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کرده
آنگاه تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری دادخواست طرح و دفاع نمایید
اگر محکوم شوند علاوه بر حقوق و مزایا وفق مصوبات اداره کار و تادیه حق بیمه به صندوق تامین اجتماعی جهت لحاظ سابقه بیمه به کارگر ؛کارفرما می بایست به دو تا ده برابرحق بیمه ای که واریز نشده است در حق تامین اجتماعی جریمه پرداخت نماید که بعضا مبالغ قابل توجهی خواهد بود…