مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعيت از همسر

با سلام و احترام
همسرم در اداره بهزيستي شهرستان كار ميكنه به مدت 10 سال قراردادي بوده كه به تازگي استخدام شده رييس شهرستان با انتقالي همسرم به كرمان مخالفت ميكنه محل كار و زندگي خودمم كرمان هست راه قانوني براي انتقالي هست اگه اره بايد چكار كنيم ؟
ممنونم از توجه شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری کنید در صورتی که موافقت نشد می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه به ناچار خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید