مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعيت از همسر

با سلام و وقت بخير.
بنده دو سال است ازدواج كرده ام.
من و همسرم هر دو استخدام دانشگاه علوم پزشكي يك استان هستيم
اما شهرستان محل خدمت ما متفاوت است.
من به اجبار بايد روزانه ١٥٠ كيلومتر رفت و ١٥٠ كيلومتر برگشت بين محل كار و سكونت را داشته باشم.
١٠ سال سابقه كار و كه ٤ سال سابقه رسمي شدن دارم.
در تعهد محضري من متعهد شدم كه ١٠ سال در استان محل خدمت بمانم.
بعد از گذشت ٢ سال از ازدواج تا كنون باردار نشده و تحت درمان متخصص ناباوري مي باشم.
چندين بار اقدام به انتقالي كرده ام اما رييس محل خدمت با اينجانب موافقت نكرده اند.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد كه ايا با اقدام به شكايت در ديوان عدالت، آيا ميتوان راي به انتقال را بگيرم؟؟
ممنونم

پاسخ ها :

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

سلام
بله
دیوان رای خواهد داد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق بخشنامه انتقالی به تبعیت از همسر امکانپذیر است درصورت عدم اقدام از طریق دیوان عدالت اقدام شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید