مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار رضایتنامه محضری بعد از صدور قرار ترک تعقیب

باسلام. در پرونده خیانت در امانت علیه بنده به درخواست شاکی (تقاضای توقف عملیات اجرایی دادن) بعد تقاضای توقف، ترک تعقیب صادرشد و بعد از صدور قرار ترک تعقیب ، شاکی رضایت قطعی محضری دادن ، رضایتنامه رو بردم شعبه گفتن که پرونده مختومه اس تا یکسال وقت داره که شاکی پرونده رو به جریان بندازه و حتی اگر تقاضای اجرای مجددکنن با همین رضایت محضری موقوفی تعقیب صادر میشه و پرونده کلا مختومه میشه ، آیا رضایتنامه در این صورت معتبره و اگرشاکی دوباره پرونده رو به جریان بندازه این رضایتنامه محضری پرونده رو مختومه میکنه ، آیا جای نگرانی هست و اقدامی نیاز هست انجام بدم ؟

پاسخ ها :

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام نه نیاز به اقدام خاصی نیست و در صورت راه اندازی‌ مجدد پرونده رضایت نامه رو ارائه بدین

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله هر زملن پرونده را به جریان بی اندازند رضایت نامه معتبر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله هر زمانی شکایت کردن رضایت محضری را ارایه کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله با ارایه رضایت محضری مختومه میگردد جای نگرانی نیست