مشاوره حقوقی رایگان - تهمت افترا سرقت

سلام بنده خانم هستم کار نظافت انجام میدم یه مدت خونه یه خانم کار میکردم ک نزدیک عید بود که صبح ساعت 11تا شب 9.40 دقیقه به تمیز کاری منزل پرداختم و مبلغ دستمزدمنو نداد دوتا قالیچه داد بشورم فردا زنگ زدم ک مبلغ برام واریز کنه مادرش جواب داد ناراحت شدن و نصف مبلغ واریز کردن از فردابعد سرم شلوغ بود هی زنگ پیام قالیچه بیارک همسر بنده جواب داد ک پول کارکرد خانمم و پول قالیچه بزن تا با اژانس بفرستم ما سرکاریم وقت نمیشه. هی پیام میداد ک من دادم همون اندازه پول حق خانمته از این حرفا ک قالیچه به امانت پیشم موند تا پول بده الان بعد 4 ما شکایت کیفری ک دوتا النگو یه انگشتر و دوتا قالیچه دزدی کردم و دادگاه رفتم به واقعیت گفتم و وقت حضوری گذاشتن. منم گفتم پول بده قالیچه بگیره. ولی اون چیزا رو دروغه. قاضی بهم گفت نگران نباشد. من چطور چگونه ادعا حیثیت کنم. از این خانم ممنون واضح توضیح بدین ک به قاضی بگم ادعا حیثیت دارم یا باید از اول شکایت کنم

پاسخ ها :

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام اول باید رای بی گناهیتون صادر بشه بعد اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا باید منتظر نتیجه حکم دادگاه باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد صدور حکم برائت یا قرار منع تعقیب تحت شرایطی می توانید شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه برائت حاصل نمایید تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الان نمیتوانید شکایت کنید باید قاضی رای به بی گناهی شما بدهد و بعد از قطعیت شکایت افترا مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از صدور قرار منع تعقیب به نفع شما، میتوانید افترا شکایت کنید