مشاوره حقوقی رایگان - عبور لوله آب همسایه از زمین

سلام. یک زمین کشاورزی مشاع میباشد. ملک تحت ملکیت من است، از کنار زمین من همسایه های پایین دستی لوله اب کشاورزی برده اند، جدیدن خط لوله اب همسایه ها ی پایین دستی و کنار دستی به داخل زمین من افتاده‌ است، ایا می توانم در این مورد اعتراض کنم و از لحاظ قانون چه باید کرد.

پاسخ ها :

یک وکیل

بله چون جدیدا لوله آب نصب شده میتوانید اعتراض و طرح دعوی در دادگاه مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض کنید
اگر حق مجرای آب نداشته باشد می توانید مانع شوید